Taalaanbod > Taalwebinars op maat

Taalwebinars op maat

Wil je graag een live taalwebinar organiseren exclusief voor jouw medewerkers? Dan ben je bij heydays aan het juiste adres.

Of het nu gaat om een taalwebinar “Giving Business Presentations in English”, een live taalwebinar Frans “Participer à une réunion de travail” of een live webinar rond een ander thema, heydays ontwikkelt een taalwebinar volledig op jouw maat en in lijn met de huisstijl van jouw organisatie.

Beschikbare talen?

Nederlands
Frans
Engels
Duits

Onze aanpak 

  1. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen de inhoud, de duur en het format, en prikken we een datum voor de live uitzending(en).
  2. Vervolgens gaan de taalcoaches van heydays aan de slag en creëren ze een taalwebinar op maat. Naast het taalwebinar zelf ontwikkelen ze ook het bijbehorende digitale werkboek. Dit document ontvangen de deelnemers voor de start van het webinar, zo kunnen ze aantekeningen maken tijdens het webinar en beschikken ze over een handig naslagwerk.
  3. Als het materiaal ontwikkeld is, zetten we alles klaar in de software: de powerpointpresentatie, de interacties en de herinnerings- en opvolgmails.
  1. Tijdens het live webinar zijn twee taalcoaches aanwezig. Een van hen bemant de live chatbox. Zo worden vragen in real time beantwoord, en kan de collega-taalcoach zich volledig focussen op de inhoud van het live webinar.
  2. Na afloop van het webinar ontvang je de opname als mp4-bestand. Deze video kun je eventueel integreren in je eigen LMS-systeem. Zo kunnen je interne medewerkers het taalwebinar uitgesteld volgen.
  3. We bezorgen jou ook een uitgebreide rapportering. Zo weet je wie wel en wie niet heeft deelgenomen, en hoe lang iedere deelnemer de uitzending heeft gevolgd.

Wat klanten van deze opleiding zeggen 

Wat ik vooral geapprecieerd heb, is de flexibiliteit, het enthousiasme en de gedrevenheid van onze taalcoach. – Kathleen Bekaert – Solvas

 

Subsidiemogelijkheden

Voor (live) taalwebinars op maat zijn helaas geen subsidiemogelijkheden beschikbaar.