GROEITRAJECTEN

Business coach voor bedrijven en talenten in beweging

Je onderneming verandert, groeit of kiest een andere richting. Als business coach en teamcoach weet Elke als geen ander hoe ze jou of jouw team hierin het best kan begeleiden. Via een teamtraining of individuele coaching krijg je de juiste tools aangereikt en brengt Elke jou, je collega’s of medewerkers naar nieuwe inzichten en oplossingen. Elke begeleidt zowel grote als kleine teams, doorwinterde managers, gerodeerde ondernemers, maar ook prille leidinggevenden, startende zelfstandigen en bedienden.

INDIVIDUEEL

One-on-one coachingtrajecten om succesvoller te zijn als ondernemer, leidinggevende of bediende. Loopbaanbegeleiding voor werknemers en werkgevers.

Meer info

TEAM

Teamtrainingen en teambuilding voor grote en kleine teams. Hoofddoel? Een betere teamdynamiek, een succesvollere samenwerking en meer begrip.

Meer info

CONTACT

TAALTRAININGEN

Customer is king!

Bij heydays” ben jij “the king”. Een maximaal rendement halen uit elk van onze taalopleidingen, dat is onze missie. Een professionele omkadering, een persoonlijke aanpak, een topteam met enthousiaste taaltrainers en beproefde trainingstechnieken vormen de perfecte mix voor een geslaagde taalcursus op jouw maat. Wedden dat je na het volgen van een taalcursus bij heydays” de koning te rijk bent?

JACK & QUEEN

Een taalopleiding bij heydays” is altijd een taaltraining op maat, samengesteld volgens jouw wensen en behoeften. Ontdek Jack & Queen, en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Meer info

KING & ACE

De formules King & Ace zijn het neusje van de zalm. De crème de la crème. Het zijn formules volledig op maat met maar 1 doel voor ogen: relevante talenkennis verankeren in jouw bedrijf.

Meer info

VERTALINGEN

Eén aanspreekpunt, vele mogelijkheden

Ons vertaalbureau werkt voor elke vertaalopdracht uitsluitend met specialisten. De ene vertaling is immers de andere niet. Voor een redactionele tekst verwacht je een vlotte vertaling, terwijl je voor een contract een correcte, accurate versie in de doeltaal wenst. Een website vraagt dan weer om een vertaling die helemaal is afgestemd op haar bezoekers, en de vertaling van een commerciële brochure moet informeren en overtuigen. Ongeacht het type brontekst, we plooien ons steeds dubbel om jou vertalingen van uitmuntende kwaliteit te bezorgen.

CHECK

We selecteren de meest geschikte native vertaler. Die haalt het onderste uit de kan en maakt een uitstekende vertaling. Hij of zij zal de vertaling nadien nog eens grondig nalezen en tijdig leveren. Zoals je dat verwacht.

Meer info

DOUBLE CHECK

Verwacht je dat tikkeltje meer en wens je een vertaling die volledig “af” is? Dan schakelen we met plezier een tweede vertaler in die de vertaling nauwkeurig onder de loep neemt en bijschaaft. Tot het plaatje perfect klopt.

Meer info