TAALTRAININGEN

Customer is king!

Bij heydays” ben jij “the king”. Een maximaal rendement halen uit elk van onze taalopleidingen, dat is onze missie. Een professionele omkadering, een persoonlijke aanpak, een topteam met enthousiaste taaltrainers en beproefde trainingstechnieken vormen de perfecte mix voor een geslaagde taalcursus op jouw maat. Wedden dat je na het volgen van een taalcursus bij heydays” de koning te rijk bent?

JACK & QUEEN

Een taalopleiding bij heydays” is altijd een taaltraining op maat, samengesteld volgens jouw wensen en behoeften. Ontdek Jack & Queen, en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Meer info

KING & ACE

De formules King & Ace zijn het neusje van de zalm. De crème de la crème. Het zijn formules volledig op maat met maar 1 doel voor ogen: relevante talenkennis verankeren in jouw bedrijf.

Meer info

VERTALINGEN

Eén aanspreekpunt, vele mogelijkheden

Ons vertaalbureau werkt voor elke vertaalopdracht uitsluitend met specialisten. De ene vertaling is immers de andere niet. Voor een redactionele tekst verwacht je een vlotte vertaling, terwijl je voor een contract een correcte, accurate versie in de doeltaal wenst. Een website vraagt dan weer om een vertaling die helemaal is afgestemd op haar bezoekers, en de vertaling van een commerciële brochure moet informeren en overtuigen. Ongeacht het type brontekst, we plooien ons steeds dubbel om jou vertalingen van uitmuntende kwaliteit te bezorgen.

CHECK

We selecteren de meest geschikte native vertaler. Die haalt het onderste uit de kan en maakt een uitstekende vertaling. Hij of zij zal de vertaling nadien nog eens grondig nalezen en tijdig leveren. Zoals je dat verwacht.

Meer info

DOUBLE CHECK

Verwacht je dat tikkeltje meer en wens je een vertaling die volledig “af” is? Dan schakelen we met plezier een tweede vertaler in die de vertaling nauwkeurig onder de loep neemt en bijschaaft. Tot het plaatje perfect klopt.

Meer info